hva

Bli med på en forfriskende vårtur til Skrova i vakre Lofoten. Koble ut hverdagen og finn roen i unike og fredelige omgivelser, med ren sjøluft og et hyggelig lokalmiljø. Skrova er en øygruppe rett øst for Svolvær med et aktivt fiskevær og et lite øysamfunn på ca. 200 innbyggere. Her er en rolig atmosfære da masseturisme og køer av bobiler er fraværende. Det er fine turmuligheter i variert terreng, nydelige strender og en fantastisk utsikt mot Lofotveggen. Se for øvrig: www.skrova.net

Det blir mulighet for yoga, fiske, fottur, båttur, sjøbad, massasje, meditasjon og sosialt samvær. Vi legger opp til en felles middag fredag for de som har lyst (matkostnader dekkes av deltagerne). Overnatting blir enten i et idyllisk hus fra 1890 midt i fiskeværet, eller i ulike rorbuer ved sjøen. Fisketurer i båter som kan leies (15 fot), eller med en større fiskebåt for de som ønsker det. Guidet båttur med en rask og komfortabel båt til severdigheter i nærheten (min 7 max 12 deltagere).

Yogaundervisningen vil foregå i en nybygget sal med store vinduer som gir flott utsikt mot sjøen og himmelen. Yogatimene passer for alle, både de som aldri har prøvd yoga før og de godt erfarne. Det blir 4 varierte yogaøkter med ulikt innhold, fra rolige og beroligende med noe meditasjon til mer aktive og energigivende timer, og det tilpasses underveis til ulike nivåer blant deltagerne. For nybegynnere blir dette en fin introduksjon til yoga, mens de viderekomne får nye utfordringer og mulighet til videreutvikling.

Det kommer en dyktig massør til Skrova for å gi sine gode  oljemassasjer. Behandlingen gis på benk, og varme oljer blir benyttet. Massasjen gis med gode faste strøk og tak for å få opp sirkulasjonen i kroppen og løse opp i spenninger, samt få en bedre energiflyt. Massasjene var veldig populære på yogaturen høsten 2013, så det kan være lurt å bestille behandling tidlig – bestilling direkte til massør. (NB! avbestilling senere enn 24 timer før behandling betales i sin helhet).